Onderstaande jury, bestaande uit een viertal kopstukken uit het Nederlands bedrijfsleven, bepaalt op basis van een aantal stringente criteria (waaronder visie, vernieuwing, timing & financiering) wie zich de eerste winnaar van de ´100% LEF in Hospitality Award´ mag noemen. In de jury komt een rijke ervaring samen op het gebied van financien, hrm, marketing en al die andere aspecten die succesvol zakendoen mogelijk maken.

S. Gervaise Coebergh
S. Gervaise Coebergh
Jury Voorzitter

Oprichter (1997) en Managing Director Coebergh Communicatie & PR, Oprichter (2002) en Eigenaar-bestuurder Spice PR. Klantportfolio met (inter)nationale marktleiders en innovators, ook in de toeristische sector en het lifestyle segment. www.coebergh.nl & www.spicepr.nl. Zit in de Raad van Toezicht van het Wereldmuseum Rotterdam en schrijft regelmatig, onder andere op molblog.nl.

Nicolette M. Mak
foto Roy Beusker
Nicolette M. Mak

Brengt in 1997 het drankje Dutch Dynamite op de markt en in 2001 het drankje laagstoot. Richt tussendoor Valid Express op, een koeriersbedrijf door mensen met een lastig lichaam. www.validexpress.nl wint in 2003 de Emerging Entrepeneur Award, in 2005 de Marga Klompé-prijs en in 2007 de Theo Zwetsloot Award voor ondernemers. Is in 2007 medeoprichter van de Sociale Ondernemers Kamer. Op 09-09-09 lanceert zij Valid People, een vacaturesite voor mensen met een lastig lichaam.
Paul N. Schouwenaar
Paul N. Schouwenaar

Heeft een rijke, internationale ervaring in de retail, onder andere CEO Benelux Kijkshop (1991-´98) en CEO & President Zeeman Groep (1998-2007). Is tegenwoordig via SPYN Holding en Comnaar actief als investeerder – in onder andere retail (o.a. Hans Anders, Schoenenreus), wholesale (Teidem, Bremtex, Jomo) en service (TMC en Welten Groep). Is bestuurlijk betrokken bij onder andere Ouwehands Dierenpark, ERSC en de European Fashion Group.
Patty C.M. van der Vliet
Patty C.M. van der Vliet

Partner headhuntersbureau De Vroedt & Thierry. Daar werkzaam sinds 1994. Actief in het hogere segment van de markt; searchen naar zwaar management en directie, commissarissen en toezichthouders voor een brede kring van opdrachtgevers – ook in het hospitality segment. www.devroedtenthierry.nl. Zit in Raad van Advies van I AMSTERDAM en schrijft o.a. voor www.pluspost.nl.